dimecres, 16 d’octubre del 2013

Introducció a la desena

Continuem treballant amb els números! A partir del treball amb el recompte amb els dits i amb l'ajuda d'un àbac es pot treballar el concepte de desena i, a partir d'aquí, anar introduint la seqüència de números comptant de 10 en 10. Una vegada que ja saben comptar fins a 10, arribar fins a 100 serà fàcil si començam comptant amb sèries de 10: 10-20-30-40-50-60-70-80-90-100!!! 

dimarts, 15 d’octubre del 2013

Comptar amb els dits

Aquí us deixem un material d'elaboració pròpia per treballar les habilitats de recompte a partir de l'associació del número i la quantitat (dits de les mans). Esperem que us agradi!
 

 

dissabte, 12 d’octubre del 2013

Contes Interactius

L'aplicació PLAY TALES és una llibreria de contes interactius multillenguatge donde podeu trobar llibres per a infants de 1 a 11 anys. Ofereix una gran varietat de llibres que van des dels clàssics contes populars fins a històries modernes i actuals. Aquesta aplicació gratuïta ha estat desenvolupada tant per a dispositius Android com per a iOS o Windows Phone, i compta amb versions per a smartphones i tablets.

                              CONTES INTERACTIUS PER A DISPOSITIUS ANDROID

Propostes de Matemàtiques per al cicle inicial

Aquí us deixam algunes propostes molt interessants per a treballar els continguts de matemàtiques per al cicle inicial (1r i 2n de Primària). Aquest material està extret del CESIRE CEAMAT (Centre de recursos per ensenyar i aprendre matemàtiques. Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament).
PROPOSTA D'ACTIVITATS DE MATEMÀTIQUES PER AL CICLE INICIAL